Results 1 to 16 of 16

Thread: Aaaaand we're back!

  1. #1

    Aaaaand we're back!

    Sorry all. We migrated the forum to a new, faster, better, dedicated server, so we could upgrade to vBulletin 5. Which we did. For an hour. Then we spent the rest of the day/night reinstalling and reverting back to vB 4, which is what we were using. vB 5 sucks balls.

    On the plus side, the site should still be faster and more reliable, even if it doesn't have new functionality.
    2017 Suzuki GSX-R1000 "PlanB" | 2016 BMW S1000RR "The Rock" | 2015 Aprilia RSV4 WSSTK "Genesis" | 2009 Aprilia RSV4 Factory "C+C" | 2010 Aprilia RSV4 Factory "POS"

    IMA Thumb Brakes! Shop now

    Annitori QS PRO quickshifters Shop now

    Alpinestars Tech-Air Shop now

    Superbike Source Racing: 'Like' our page to keep up-to-date with all our racing


  2. #2
    Moderator BoB's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    N.Beaches ,Sydney
    Posts
    397
    Phew ... was getting withdrawl symptoms . Glad we are all back online..

  3. #3
    It's a bit strange, because it looked to be working very late last night, and then this morning the post I posted last night was just missing completely and the forum was turned off again. Weird. Hopefully all is ok now!
    2017 Suzuki GSX-R1000 "PlanB" | 2016 BMW S1000RR "The Rock" | 2015 Aprilia RSV4 WSSTK "Genesis" | 2009 Aprilia RSV4 Factory "C+C" | 2010 Aprilia RSV4 Factory "POS"

    IMA Thumb Brakes! Shop now

    Annitori QS PRO quickshifters Shop now

    Alpinestars Tech-Air Shop now

    Superbike Source Racing: 'Like' our page to keep up-to-date with all our racing


  4. #4
    the joys of modern technology
    2007 Yamaha FZ1 Championship winner (2012) (the tank)
    2007 Yamaha FZ1 Road bike
    2005 KTM 450 EXC (fun bike)
    2005 Yamaha R1 Class winner 2014

  5. #5
    It's still playing up for me.... oops!

    The Testing thread disappeared, and the post from just after midnight that had disappeared this morning was back some hours later.
    2017 Suzuki GSX-R1000 "PlanB" | 2016 BMW S1000RR "The Rock" | 2015 Aprilia RSV4 WSSTK "Genesis" | 2009 Aprilia RSV4 Factory "C+C" | 2010 Aprilia RSV4 Factory "POS"

    IMA Thumb Brakes! Shop now

    Annitori QS PRO quickshifters Shop now

    Alpinestars Tech-Air Shop now

    Superbike Source Racing: 'Like' our page to keep up-to-date with all our racing


  6. #6
    Quote Originally Posted by Marshy View Post
    Sorry all. We migrated the forum to a new, faster, better, dedicated server, so we could upgrade to vBulletin 5. Which we did. For an hour. Then we spent the rest of the day/night reinstalling and reverting back to vB 4, which is what we were using. vB 5 sucks balls.

    On the plus side, the site should still be faster and more reliable, even if it doesn't have new functionality.
    I can see all of this thread and the testing one on my comp. But on the mobile all I can see is your first post above. No others or the testing thread.

  7. #7
    misguided youth Little Mick's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    in a house
    Posts
    1,007
    All good for me on mobile. I see it all
    Life's too Short- YOLO!

  8. #8
    misguided youth Little Mick's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    in a house
    Posts
    1,007
    I can see it on the puter at home as well..
    Life's too Short- YOLO!

  9. #9
    Moderator chubb's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Melbourne
    Posts
    2,032
    Yup same here ..

    Last night was a different story though

  10. #10
    All showing on iPhone now

  11. #11
    Fine here also

  12. #12
    Moderator Baddie's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Glenmore Park
    Posts
    352
    Not sure if anything has changed but now everytime I post something this error comes up prior to posting.

    Maybe I've got an issue with my fluid..

    Anyone Else????



    Uploaded with ImageShack.us

  13. #13

  14. #14
    misguided youth Little Mick's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    in a house
    Posts
    1,007
    I get an error saying if you leave the thread you will lose your post, but I dont actually lose it... a bit like Dynamo....

    Also I cant get access to Baddies thread re the OHlins forks...not that I have a Honda (maybe Baddie put a filter on to block out kwaka owners.. ) It keeps telling me to contact admin...
    Life's too Short- YOLO!

  15. #15
    I'm buggered if I can work out what's wrong with the damn server. I will work on it more on the weekend....
    2017 Suzuki GSX-R1000 "PlanB" | 2016 BMW S1000RR "The Rock" | 2015 Aprilia RSV4 WSSTK "Genesis" | 2009 Aprilia RSV4 Factory "C+C" | 2010 Aprilia RSV4 Factory "POS"

    IMA Thumb Brakes! Shop now

    Annitori QS PRO quickshifters Shop now

    Alpinestars Tech-Air Shop now

    Superbike Source Racing: 'Like' our page to keep up-to-date with all our racing


  16. #16
    Annnnnd we're back again

    Much needed improvements under the hood for the server. Details later.
    2017 Suzuki GSX-R1000 "PlanB" | 2016 BMW S1000RR "The Rock" | 2015 Aprilia RSV4 WSSTK "Genesis" | 2009 Aprilia RSV4 Factory "C+C" | 2010 Aprilia RSV4 Factory "POS"

    IMA Thumb Brakes! Shop now

    Annitori QS PRO quickshifters Shop now

    Alpinestars Tech-Air Shop now

    Superbike Source Racing: 'Like' our page to keep up-to-date with all our racing


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •